Hopp til innholdet

Lydhagen Studio

Referanser

jens wendelboe

Jens Wendelboe

Komponist og orkesterleder
(Donna Summer, Frankie Valli, Blood, Sweat & Tears)

«Lydhagen studio er bare helt fantastisk. Et studio er selvfølgelig aldri bedre en den som driver det og etter noen års samarbeide med Tony Waade er det bare å si, for en fantastisk personlighet. Som samarbeidspartner, helt uovertruffen. Som prosjektleder og produsent langt utover det vanlige. Han har visjoner og tanker som svært få har og fullfører alltid de prosjektene han tar innover seg.

Lydhagen har en av de få store opptaks rommene som fortsatt eksisterer i Norge med topp lytting behagelig atmosfære. Tony sørger alltid for at alle utøvere til enhver tid er maksimalt ivaretatt.

Det er alltid en glede og jobbe med Lydhagen studio som jeg herved vil anbefale på det sterkeste.»

erik smith

Erik Smith

Trommeslager
(TOBB, Lego, Bill Champlin, Jacob Collier)

«Lydhagen er simpelthen det beste norske studioet jeg har jobbet i. Omgivelsen og de tekniske fasilitetene kombinert med Tony’s ekspertise og musikalitet er rett og slett enestående!»

torstein flakne

Torstein Flakne

Gitarist, vokalist og låtskriver
(Stage Dolls, The Kids, Dum Dum Boys, Morten Harket)

«Ble skikkelig kreativ av å sitte ved denne mikseren, i dette rommet, sammen med Tony. Og at Tom Petty har sunget gjennom den hjelper på!»

unni wilhelmsen

Unni Wilhelmsen

Sanger/låtskriver
 (Unni Wilhelmsen, Di Derrre, Thom Hell) 
 
«En oase midt i det jeg trodde var ‘nowhere’, ligger en perle som heter Lydhagen Studio, superprofft lydstudio OG en drøm av et konsertsted! Primus motor Tony Waade har bygget opp noe helt unikt, Jeg anbefaler mine analog-elskende kolleger å ta turen innom hvis man ønsker seg en innspilling av den legendariske sorten.
Tenk å ha reist til omtrent 3000 konserter gjennom 26 år og ikke fått med meg at det fins et sånt sted før nå?!? 
 
I rest my case. Kan’ke bli bedre !!»
 
Photo: Jenny Østgård
stokkan

Ketil Stokkan

Sanger, gitarist og låtskriver

«Jeg hadde gleden av å besøke Lydhagen. 
FOR en scene, FOR en lyd og lyssetting og FOR noen fantastiske mennesker dere er! Jeg og André trommeslageren min fikk en opplevelse vi sent kommer til å glemme.
 
Når kan vi komme tilbake?»
mono

MONO

«Da vi skulle velge produsent og studio til vår første innspilling, var det spesielt tre avgjørende faktorer vi la til grunn; profesjonalitet, dyktighet og kompromissløs i forhold til sluttresultatet.

Lydhagen studio og Tony Waadeble og er vårt førstevalg. At Tony i tillegg er en fantastisk flott og engasjerende type, gjør samarbeidet komplett. Vi gleder oss til fortsettelsen!»

King For A Day

King For A Day

«King For A Day har siden 2018 vært i Lydhagen ved flere anledninger, og kaller det vårt andre hjem. Tony er svært kunnskapsrik om hva som foregår innen utvikling i studioverdenen. Han har et særdeles godt øre, og ikke minst svært gode musikkunnskaper. I tillegg er han lett å jobbe sammen med, og timene utenfor studiotida går like fort som jobben. Lydhagen har topp moderne utstyr, og ikke minst den legendariske Neve V3-mikseren har mange historier å fortelle. Vår andre utgivelse er snart klar, og det skal mye til for å lure oss bort fra Lydhagen til vår neste innspilling. Vi kommer tilbake!»

Petter Selliseth og Jan Egil Øverkil

Knut Løchsen

Knut Løchsen 

( One Million Robots, Gulli Briem All Star Funk, Sessionmusiker- Book of Mormon, West Side Story, Sister Act) 

«Jeg hadde den ære av å spille inn en juleplate i Tony Waades fantastiske studio. Flotte og inspirerende omgivelser, et enormt studio med state of the art infrastruktur og utstyr. The man himself Tony, leverer profesjonalitet og hyggelig stemning på høyeste nivå! «

Jan Gunnar Hoff

Jan Gunnar Hoff

( Mike Stern, Pat Metheny,, JGH Group )

«Vi spilte inn plata GLADIATOR i Lydhagen hos Tony Waade og har bare positive ting å si om studioet og kompetansen der. Sluttresultatet ble strålende og ikke minst er lyden med på å gi produktet et internasjonalt preg «

«Anbefales!»»